Avatar: Frontiers of Pandora laajentaa suosikkielokuvan maailmaa ainutlaatuiseksi tieteispeliksi

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) esitteli Avatar-elokuvaan perustuvaa peliä uudella videolla ja lisätiedoilla.

Lauantaisessa Ubisoft Forward -pelitapahtumassa esitelty Avatar: Frontiers of Pandora on ensimmäisen persoonan kuvakulmasta koettu toimintaseikkailu. Se sijoittuu Avatar-elokuvan esittelemään muukalaismaailmaan ja sen futuristiseen ympäristöön, jossa pelaaja ohjastaa sini-ihoista Na’vi-hahmoa oudon vetovoimaisella Pandora-planeetalla.

Uskomattoman yksityiskohtainen ja elävä maailma muodostaa ympäristön täynnä tutkittavaa ja ihasteltavaa, vaikka tuntemattomaan ympäristöön kätkeytyy myös paljon vaaroja, vihollisia ja monenlaisia haasteita. Uuden konsolisukupolven ehdoilla luotu peli on häikäisevän kaunis, upean yksityiskohtainen ja äärimmäisen elävän tuntuinen. Ympäröivä maailma reagoi ennenkuulumattomalla tavalla ja saa pelaajan tuntemaan olonsa kuin olisi oikeasti läsnä tutkimattomalla planeetalla.

Peliä esittelevä video antaa esimakua pelin annista värikkäine yksityiskohtineen ja upeine animointeineen. Samalla se luo silmäyksen pelin toimintaan ja sen päähahmoon.

Avatar: Frontiers of Pandora julkaistaan sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille vuoden 2022 aikana. Lisäksi peli julkaistaan Stadia-pelipalvelussa. Pelin tarkempi julkaisupäivä julkistetaan myöhemmin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.