Suosikkihahmot Mario ja Rabbids yhdistävät jälleen voimansa kosmisessa seikkailussa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti kosmisen Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintaseikkailun.

Ubisoftin äskettäisessä Forward-tapahtumassa julkistettiin yksi vuoden 2022 omintakeisimmista ja odotetuimmista pelitapauksista. Mario + Rabbids Sparks of Hope -toimintaseikkailu tuo jälleen kerran yhteen maailman suosituimman pelihahmon, Marion, ja tämän vähintäänkin oudot ja persoonalliset Rabbis-kumppanit. Se vie pelaajan eeppiselle ja kosmiselle seikkailuretkelle pahansisuista Cursa-vihollista vastaan, joka turmelee planeetat pahalla olemuksellaan.

Pelissä yhdistellään toisiinsa hulvatonta huumoria, vuoropohjaista taistelua ja reaaliaikaista liikkumista sekä tietenkin monesta tuttuja ja rakastettuja pelihahmoja. Vaikka yhdistelmä onkin humoristinen ja kutkuttavan huvittava, peli haastaa pelaajan taktiset taidot ja kyvykkyyden vaativissa taisteluissa. Näissä yhdistyy toisiinsa ainutlaatuisella tavalla taktinen taistelu ja hauska pelattavuus.

Luvassa on Mario- ja Rabbids-peleistä tuttuja vihollisia ja vastustajia, jotka pistävät pelaajalle kampoihin erikoislaatuisen seikkailun aikana. Kosminen matka ajaa pelaajan peräti kahdentoista kipinän perään, joista jokaisella on omanlaiset voimansa ja luonteensa. Näiden voimat ovat myös pelaajan käytössä, mutta kaiken ollessa mahdollista asiat saattavat joskus myös mutkistua arvaamattomalla tavalla. Varmaa on vain se, että näiden kumppanien tehtävässä vain kaaos on taattua.

Mario + Rabbids Sparks of Hope julkaistaan ensi vuonna Nintendo Switch -pelikonsoleille. Pelin tarkempi julkaisupäivä ja ikäraja tarkentuvat myöhemmin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.