Tiimivaatteet, joukkueasut, luokkavaatteet – asusteet logoilla ja teksteillä

Onko teillä tarve vaatteille, joissa on oma merkintänsä? Logo, firman nimi, slogan? Kuvaa tai tekstiä, yhdellä värillä tai monella värillä? Paidat, housut, takit, pipot, lippikset, myös työvaatteet huomiovärein.

Mainosteippaamo OmaLogo Lohjalta toimittaa vaatteet sekä noutona Lohjalta, tai postitse tai matkahuollon kautta ympäri Suomea. Omalogolla on asiakkaita Helsingistä Ouluun.

T-paita halutulla merkinnällä

Painetut t-paidat. Nopea toimitus ja painatus. Ei minimitilausmäärää. 100% Tyytyväisyystakuu! Lyhyt- ja pitkähihaiset. Aikuisten & lasten kokoja – ja mikä parasta, voit käyttää verkkokauppaamme tarjouksen tekemiseen osoitteessa https://omalogo.skypro.fi

Painettu t-paita soveltuu niin lahjaksi ystävälle kuin työvaatteeksi oikeastaan mihin tahansa liikkeeseen. Kauluspaidatkin löytyvät mainosteippaamosta yrityksen omalle logolle ja samoin erikoisvaatteet esimerkiksi ravintolaan ja kahvilaan. Myös mainoslahjana vaate on erinomainen, mainosteippaamo tekee myös mainoslahjoja, joissa on oma logonne ja lahjan saajan logo – jos haluatte nimenomaan sellaisen – painatettu paita kestää oikein pestynä konepesua.

Tutustu ja pyydä tarjous! Kattava tuotevalikoima. Nopeat toimitukset. Brändit mm: Helly Hansen, Russell, TeeJays, Fruit of the Loom, Sporo, Results, Quadra, Beechfield, AD, Henbury, Holebrook ja Premier.

Luokalle oma collegepaita

Mainosteippaamo OmaLogo on tehnyt myös koululaisluokille omia luokka- ja tapahtumapaitoja siinä missä joukkueille ja seuroille. Minimimäärät ovat yleensä 8 kappaletta, mutta myös yksittäispaitoja ja takkeja painetaan työlistan ja -jonon mukaisesti. Varsinkin luokan oma collegepaita amerikkaiseen tyyliin on saatavilla ja mahdollista – kannattaa kysyä tarjousta myynti@omalogo.fi

Painata paidat, puserot, svetarit, ym.tekstein, grafiikoin tai omin valokuvin.  Laadukkaat tekstiilipainatukset t-paitaan ja huppariin. Tuotanto Suomessa, Lohjalla.

Mainosteippaamosta laukut logoilla

Mainosteippaamo OmaLogo tarjoaa valikoimistaan myös erilaisia laukkuja pienistä laukuista isoihin, ja jälleen logolla tai nimellä varustettuna tai aivan sellaisenaan. Laukkuja on niin ns. dancelaukuista, putkikassien kautta reppuihin ja isoihin matkalaukkuihin. Kannattaa kysyä lisää, jos olette ostamassa omalle tiimille tai porukalla laukkuja.

Lippis ja paita/takki paketti

Mainosteippaamo OmaLogosta saa myös lippikset ja takit ja paidat samaan pakettiin. Miksi tilaisit useammasta paikasta, kun voit saada kaikki yhdellä kertaa samalta toimittajalta. Jos tarvitset, Omalogo suunnittelee painatuksen ja vaikka koko uuden logosi tilaukseesi sisältyen. Kysy vain tarjousta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.