Tanssia – tanssikoulu Un Dos Tres

Flamencotanssin ammattilainen, FM Kirsi Kannas jätti opettajan viran ja perusti oman tanssikoulun Lohjalle vuonna 2006, kun palo taiteen tekemiseen oli niin suuri. Kannas johti kouluaan 9 vuotta kasvattaen sen oppialsmäärää nopeasti ja kehittäen koululle oman lajin rumbitan. Syksystä 2015 lähtien koulua on johtanut Eveliina Luoma. Luoman johdossa tanssikoulun lajivalikoima on kasvanut entisestään, ja nykyään tanssisaleissa tanssitaan yli 50 tuntia viikossa.

Opettajina toimivat Kirsi Kannas, Eveliina Luoma, Soila Sarria, Jol Perez, Marja Rautakorpi, Susa Matson, Tiia Teuronen, Riku Virolainen, Nora Mekkid ja Inka Hakomäki sekä tämän kauden uudet vahvistukset Anna Stenberg, Yoanki Teran ja Mari Kilpeläinen. Katutanssin jatkoryhmän tunnit toteutetaan yhteistyössä turkulaisen 105 Dance Complex -studion kanssa, jonka näytöksiin myös osa oppilaistamme pääsee mukaan.

Lukujärjestyksestä löytyy tunteja kaiken ikäsille ja tasoisille harrastajille. Erityisesti aikuisten tuntivalikoima on kehittynyt viime aikoina, kun tuntikehykseen on lisätty ei esiintyviä tanssiliikuntaryhmiä. Koulun sydän sykkii vahvasti flamencolle, rumbitalle ja erilaisille latinotanssitunneille, mutta valikoimasta löytyy myös katutanssia, showtanssia ja nykytanssia sekä erityisesti nuorten keskuudessa suositteja commercial ja vogue -tunteja. Mukaan pääsee varaamalla paikan koulun nettisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen tämän syksyn ryhmiin on alkanut 17.8. Tällä kaudella ryhmäkokoja on pienennetty, ja siksi ilmoittautuminen ennakkoon on erityisen tärkeää. 

Lukukauden hinta riippuu viikossa tanssittavien tuntien pituudesta ja määrästä. Lapset ja nuoret saavat kokeilla tunteja maksutta kaksi kertaa ennen sitoutumista koko kauteen (paikka varattava ilmoittautumalla). Aikuiset tanssivat joko kertamaksulla (13€) tai kymppikortilla (105€), jolloin maksu menee vain niistä tunneista, kun on paikalla, ei koko kaudesta.

Tanssikoulu Un Dos Tres tarjoaa pedagogisesti suunniteltua, tasolta tasolle etenevää taiteen perustopetusta, mutta ennen kaikkea iloa ja elämyksiä arjen keskelle. 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.