Sähköpotkulaudat verkkokaupasta kotiin ja liikenteeseen

Oletko harkinnut sähköpotkulaudan ostamista? Tässä esittelemme sinulle vaihtoehtona E-Wheels verkkokaupan.

Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten pienajoneuvojen jälleenmyyjä, jota pidetään vihreän siirtymän edelläkävijänä. E-Wheels-konserniin kuuluvat E-Wheels Europe AB ja E-Wheels Norge AS.

150.000+ tyytyväistä asiakasta vuodesta 2014!
Yritys pyrkii tarjoamaan täyden valikoiman henkilökohtaisia pieniä sähköajoneuvoja laadukkailta valmistajilta mahdollisimman edulliseen hintaan. 

E-Wheels Norge AS (aiemmin Airwheel Norge AS) perustettiin vuonna 2014 Drammeniin. Yrityksen pääpaino oli EUC- eli ”Unicycles”-ajoneuvojen eli henkilöliikenteessä käytettävien itsetasapainottuvien ajoneuvojen myynnissä. Yhtenä alan ensimmäisistä toimijoista E-Wheels toi nämä tuotteet suurelta osin Norjan markkinoille.

Seuraavina vuosina E-Wheels on osoittanut hyvää kasvua, ajoneuvojen markkinat kasvoivat ja E-Wheels sen mukana. Kun sähköpotkulautoja koskeva lainsäädäntö muuttui Norjassa vuonna 2018, markkinat siirtyivät vähitellen EUC-ajoneuvoista näihin ajoneuvoihin, jotka olivat suuremmassa määrin hyödyllisempiä ja helppokäyttöisempiä. Kiinnostus sähköpotkulautoja kohtaan kasvoi myös merkittävästi tänä aikana. E-Wheels seurasi näitä suuntauksia, ja se on nyt yksi Norjan suurimmista sähköpotkulautojen jälleenmyyjistä, ja se on myös saavuttanut vankan aseman sähköpyörämarkkinoilla. E-Wheels voi viitata yrityksen vankkaan kasvuun viime vuosina.

Vuonna 2020 E-Wheels Europe AB perustettiin itsenäiseksi yritykseksi, jotta se voi tarjota samoja tuotteita ja palveluja asiakkaille kaikkialla Euroopassa Göteborgissa sijaitsevasta pääkonttoristaan käsin.

Eli jos mietit oman sähköpotkulaudan ostamista, anna EWheelsille mahdollisuus ja tutustu heidän valikoimiinsa klikkamalla oheisista mainoskuvista.

Sähköpotkulaudalla noudatetaan samoja sääntöjä kuin polkupyörällä. Tämä tarkoittaa myös sitä, ettei sähköskuutilla ole jalkakäytäville asiaa. Liikenneturvan kyselyssä lähes joka toinen pitää aikuisen sähköpotkulautailua jalkakäytävällä vakavana liikennerikkomuksena.

Kevään eteneminen käynnistää monella paikkakunnalla myös vuokrattavien sähköpotkulautojen kauden. Sähköpotkulaudan käyttäjän tai vuokraajan on kuitenkin huomioitava, että kyseessä on ajoneuvo, jolla on kuljettava liikennesääntöjen mukaan.

Kymmenen kohtaa turvalliseen sähköpotkulautailuun:

1.     Sähköpotkulaudalla kuljetaan pyöräväylillä.

2.     Pysähdy punaisiin.

3.     Huomioi muut liikkujat – myös lautaa pysäköidessäsi. Jalankulkijalle tulee antaa turvallinen tila tiellä. Kun päätät ajon, älä jätä lautaa niin, että siihen voi kompastua tai törmätä, tästä on haittaa erityisesti näkövammaisille.

4.     Ennakoi ja aseta nopeus tilanteen tasolle. Ennakoiva ajotapa lisää myös sähköpotkulautailijan turvallisuutta ja vähentää riskiä kaatua tai joutua onnettomuuteen. Sovita nopeus ympäristön ja muiden kulkijoiden vauhtiin. Näin alkukaudesta hiekoitussepeli ja jää voivat lisätä väylien liukkautta.

5.     Ole erityisen tarkkana tietä ylittäessä – hidasta risteyksiin. Osoita selkeästi aikeesi risteyksissä. Muista näyttää suuntamerkkiä, kun olet kääntymässä.

6.     Anna tietä suojatiellä. Opettele tai kertaa muutkin väistämissäännöt esimerkiksi Liikenneturvan Jalan ja pyöräillen -oppaasta.

7.     Aja vain selvin päin. Jos suunnitteilla on kostea ilta kaupungilla, mieti etukäteen kulku kotiin, ettet lankea houkutukseen tarttua sähköpotkulautaan.

8.     Pysähdy käyttämään kännykkää.

9.     Sähköpotkulaudalla ei saa kuljettaa matkustajia.

10.  Käytä kypärää. Kypärä suojaa päätä mahdollisessa kaatumisessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.