Miesten silmälasit – mihin kiinnittää huomiota ostoksilla

Tyylikkäät aurinkolasit voivat muuttaa miehen ilmeen ja olemuksen täydellisesti. Oikeiden aurinkolasien valitseminen on kuitenkin tärkeää, muutoin kaikki ponnistukset näyttää tyylikkäältä voivat mennä hukkaan.

Ennen aurinkolasien valintaa sinun on mietittävä ja päätettävä, mitä tarkoitusta varten olet laseja ostamassa. Lasin ostamiseen voi olla kaksi syytä: tyyli ja suojaus. Molempiin tarkoituksiin on tarjolla runsas valikoima erinomaisia laseja. Löytääksesi sinulle hyvin sopivat lasit voit pyytää apua stylistilta tai etsiä vinkkejä, millaiset aurinkolasit sopivat sinun kasvojesi rakenteelle, värille ja muodolle.

Miesten aurinkolasit voivat auttaa paljon silmien suojelemisessa auringon UV-säteiltä. Ne voivat myös vähentää silmiin suuntautuvan kirkkaan valon määrää niin, että lasien käyttäjä voi nauttia olostaan myös kirkkaassa valossa, kuten rannalla aurinkoisena päivänä. Jos haluat ostaa lasit ennemmin silmien suojausta kuin tyylikkyyttä silmällä pitäen, kannattaa suosia merkkituotteita.

Toisaalta jos haluat vain löytää elegantit aurinkolasit lomalle tai rantajuhliin, on sinulla runsaasti valikoimia ja voit valita myös silmälasit ilman vahvuuksia.

Oikeiden lasien valitseminen voi usein olla musertava kokemus, jossa kannattaa pitää mielessä kaikki avainasiat, kuten kehykset, materiaali, hinta jne.

Toinen huomioitava asia miesten laseja ostettaessa on niiden istuvuus. Haluat lasit, jotka tuntuvat miellyttäviltä ja tasapainoisilta kasvoillasi.

Tasapainottaaksesi kasvoja laseilla valitse kehykset, jotka tasapainottavat kasvoesi muotoa. Jos sinulla esimerkiksi on neliönmuotoset kasvot, vältä neliönmuotoisia kehyksiä, sillä ne saavat kasvosi näyttämään entistäkin neliömäisiltä. Pyöreät tai ovaalinmuotoiset kehykset tasapainottavat kasvojen kulmikkuutta.

Myös muodilla on suuri merkitys miesten silmälasimaailmassa. Se ei ehkä ole yhtä merkittävä kuin naisten lasien kohdalla, mutta se on silti huomattava tekijä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.