Garmin® tuo Disney Frozen 2 ja Star WarsTM -teemat vívofit® jr. 2 -aktiivisuusrannekkeisiin

Garmin® esitteli lapsille tarkoitetun vívofit jr. 2 -aktiivisuusrannekkeen1, jossa on Disney Frozen 2ja Lucasfilm Star Wars TM -aiheiset rannekkeet, ja niihin liittyvät entistäkin paremmat mobiili­sovellus­seikkai­lut. Sen lisäksi, että vívofit jr. 2 seuraa askelmäärää, unta ja päivittäin suositeltuja aktiivi­suus­mi­nuutteja, se tarjoaa lapsille interaktiivisen, hahmoihin pohjautuvan kokemuksen, missä aktiivisuus avaa uusia seik­kai­luja ja luo elinikäisiä terveys- ja liikuntatottumuksia. Uusissa malleissa on lisäksi liikun­ta­harjoituskortit, joissa neuvotaan lapsille perusliikuntaliikkeitä heidän lempihahmojensa avustuksella. Kestävällä, hahmo­kuvioi­dulla rannekkeella ja mukautettavalla värinäytöllä varustettu vívofit jr. 2 soveltuu uintiin2, ja sen paristo kestää jopa yli vuoden.

“Frozen- ja Star Wars -franchisetuotteiden suosiota lasten keskuudessa ei voi yliarvioida”, kertoi Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimi­tus­johtaja Dan Bartel. “Lapset samaistuvat näihin hahmoihin ja kokevat voimaannuttavana lempihahmonsa kantamisen ranteessa. Tarina on kerrottu sovelluksessa niin, että lapset tuntevat seikkailevansa yhdessä hahmojen kanssa. Tämä kannustaa lapsia saavuttamaan ja ylittämään aktiivisuustavoitteensa. Meillä on ilo lisätä nämä uudet hahmot jo olemassa olevien Disney-, Marvel- ja Star Wars -rannekkeidemme ja  sovellusseikkailujemme joukkoon.”

Disney Frozen 2 -rannekkeet ja sovellusseikkailu

Kaksi hahmokuvioitua rannekevaihtoehtoa, kirkas violetti Annalle ja vaaleansininen Elsalle, tarjoavat lapsille mahdollisuuden kantaa lempisankaritartaan ranteessa.

Kun lapset saavuttavat päivittäisen 60 minuutin aktiivisuustavoitteen, heillä on joka päivä enemmän koettavaa aktiivisuusranneketta vastaavassa mobiilisovelluksessa Into the Unknown – A Frozen 2 Adventure. Ennen elokuvan julkaisu­päivää 22. marraskuuta sovellusseikkailu vie lapset kohtaan, johon Frozen päättyi. Jatko-osan julkaise­misen jälkeen sovellustarina noudattelee Frozen 2 -elokuvan tarinaa. Vanhemman avustuk­sella lapsi pääsee luistelemaan Annan ja Elsan kanssa, pelastuu lumivyörystä Olafin kanssa ja matkustaa lumottuun met­sään etsimään salaperäisen äänen alkuperää. Mitä paremmin lapsi saavuttaa aktiivisuus­tavoit­teensa, sitä enemmän hän näkee tarinaa.

Olafin kannustuksella uusissa liikuntakorteissa opetetaan lapsille perusliikuntaliikkeitä, kuten haarahyp­pyjä, alaspäin katsova koira -venytyksiä, polvivetoja, jne. Hauskassa ja interaktiivisessa Tap Challenge­pelissä lapset keräävät kristalleja, jotka avaavat uusia seikkailuja. Kun lapset saavuttavat päivittäisen aktiivisuusminuuttitavoitteensa, he saavat palkinnoksi lisää aikaa mobiilihaasteessa. Katso, miltä Frozen 2 vívofit jr. näyttää täältä.

Star Wars -rannekkeet ja sovellusseikkailu

Lapset voivat valita kahdesta hahmoilla kuvioidusta rannekkeesta, haluavatko he omaksua valoisan puolen hyveet vai tutkia pimeän puolen salaisuuksia.

Koe uudelleen Star Wars -tarinan jännittävimmät kohtaukset rannekkeeseen kuuluvassa mobiili­sovelluk­sessa Skywalker Saga – A Star Wars Adventure. Vanhemman avustuksella lapsi pääsee kokemaan eeppisen Skywalker -tarinan jännittäviä ja unohtumattomia hetkiä. Parannettu grafiikka vie lapset suo­raan toiminnan ytimeen, missä he pakenevat Darth Vaderia™ R2-D2:n ja C-3PO:n kanssa, auttavat Han Soloa ja Chewietä taistelussa Imperiumia vastaan ja haastavat First Orderin™ Reyn™ ja BB-8:n™ kanssa. Mitä paremmin lapsi saavuttaa aktiivisuustavoitteensa, sitä enemmän hän näkee tarinaa.

Yodan kannustuksella uusissa liikuntakorteissa opetetaan lapsille perusliikuntaliikkeitä, kuten haarahyp­pyjä, alaspäin katsova koira -venytyksiä, polvivetoja, jne. Hauskassa ja interaktiivisessa Tap Challenge­pelissä lapset keräävät jalokiviä eri puolilla galaksia. Kun lapset saavuttavat päivittäisen aktiivisuus­minuut­ti­­tavoitteensa, he saavat palkinnoksi lisää aikaa mobiilihaasteessa. Katso, miltä Star Wars vívofit jr. 2 näyttää täältä.

Henkilökohtainen avustaja vanhemmille

vívofit jr. 2 on arvokas työkalu myös vanhemmille, ja siihen on liitetty sovellus3, joka toimii vanhemman henkilökohtaisena avustajana ja jota hallitaan yhteensopivalla älypuhelimella. Näin vanhemmat voivat:

  • tarkastella lapsensa aktiivisuutta, unta, tehtäviä koskevia tietoja, jne.
  • antaa tehtäviä ja asettaa muistutuksia, jotka näkyvät kuvakkeina lapsen laitteessa. Näin lapset tietävät, mitä heidän pitää tehdä. Muistutukset voidaan asettaa toistumaan viikoittain tai päivittäin, jotta lapset oppivat noudattamaan aikatauluja ja ottamaan vastuuta.
  • määrätä eri tehtäville virtuaalikolikkopalkintoja, jotka voidaan vaihtaa yhdessä vanhempien kanssa sovittuihin palkintoihin.

Leikkimielinen kilpailu

Lapset voivat käyttää vívofit jr. 2 -aktiivisuusranneketta leikkimielisiin kilpailuihin kavereiden ja perheen­jäsenten kanssa. Toe-to-ToeTM -askelhaasteissa lapset synkronoivat lähistöllä olevien kaverei­densa (tai itsensä) kanssa ajastettuja askelkilpailuja varten. Vanhemmat voivat osallistua peliin lataamalla Toe-to-Toe Connect IQTM -sovelluksen yhteensopivaan laitteeseen. Uusissa perhehaasteissa käyttäjät voivat olla yhteydessä muihin perheisiin ja kilpailla viikoittaisissa askelhaasteissa saadakseen lisämotivaatiota liikku­miseen. Perheet voivat myös luoda mukautettuja haasteita ja jättää toisilleen liikkumiseen kannusta­via kommentteja. Koska vanhemmille tarkoitetussa sovelluksessa voi olla useita profiileita, yhteensopivaa Garmin -laitetta käyttävien vanhempien ja sisarusten askeleet pystytään kirjaamaan askelmäärän sijoitus­taulukkoon, mikä kannustaa koko perhettä terveellisiin ja liikunnallisiin elämäntapoihin.

Hinnoittelu ja saatavuus

Disney Frozen 2 ja Star Wars vívofit jr. 2 -aktiivisuusrannekkeet ovat nyt saatavissa Garmin.com- sivustolla suositushintaan 99€. vívofit jr. 2 -aktiivisuusranneketta käyttämällä seikkailu ei pääty koskaan. Ranneketta vaihtamalla (vaihtoranneke myydään erikseen, sh. 29,99 €) lapset pääsevät uusiin seikkailuihin, joissa rannekkeen teemana on Spider-Man, Disney Princess, Star Wars, Minnie Mouse tai Avengers*

Lähde: MyNewsDesk

Katso myös osta kirkkonummlta!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.