Vakuudettomat lainat

Elämässä tarvii välillä enemmän rahaa kun itsellä on käytettävissä. Rahaa voi tarvita harrastuksiin, elämiseen, matkustamiseen, terveyteen…..

Suurimpia lainoja, kuten asuntolainaa hakiessa lainan vakuudeksi tarvitaan kiinteistö tai muuta arvokasta omaisuutta. On kuitenkin mahdollista saada täysin vakuudetonta lainaa. Monet verkossa täytettävällä hakemuksella haettavat lainat ovat vakuudettomia, ja niitä tarjoavat monet pankit ja rahoituslaitokset. Usein vakuudettoman lainan saamiseksi riittää se, että hakija on täyttänyt 20 vuotta ja hänellä on säännölliset tulot.

Helppoa ja nopeaa

Vakuudetonta lainaa saa helposti ja nopeasti. Erillisiä vakuuksia ja niihin liittyviä selvityksiä ei tarvita, joten lainahakemuksen käsittely on nopeaa. Vakuudellisessa lainassa hakijan pitää selitellä rahojen käyttötarkoitusta, jotta lainantarjoaja voi tehdä laskelman ostettavan kohteen kattavuudesta lainan vakuudeksi. Selvittelyt ja laskelmat vievät aikaa, ja lainan hakeminen on hidasta. Vakuudettomissa lainoissa lainapäätöksen saa heti ilman selvittelyä vakuuksista. Vakuudettomia lainoja ovat kulutusluotot, pikavipit ja luottokortit. Vakuudeton laina on myös joustava. Lainasumma voi olla suurempi ja laina-aika pidempi kuin pienlainoissa. Oma taloudellinen tilanne vaikuttaa myönnettävän lainan suuruuteen. Vakuudellisessa lainassa vakuus tai takaaja ovat lainantarjoajan turvana silloin, kun lainan saaja ei pysty maksamaan ottamaansa lainaa, voi lainanantaja periä lainan takaajalta tai ottaa lainan takeena olevan vakuuden.

Lainojen vertailu

Vakuudettomalla lainalla ei ole vakuuden tuomaa turvaa, joten lainan antajalla on suurempi riski. Siksi korot ovat korkeammat vakuudettomassa lainassa. Vakuudellinen laina onkin vakuudetonta lainaa edullisempi. Pankista voi hakea molempia lainoja, ja netistä haettavat lainat ovat useimmiten vakuudettomia. Erilaisia lainoja kilpailuttamalla löytää sen itselleen parhaiten sopivat ja edullisimman lainan. Ensin kannattaakin selvittää, paljon lainaa tarvitsee ja missä ajassa sen takaisinmaksu on mahdollista. Lyhyellä laina-ajalla koron vaikutus on pieni, koska laina maksetaan nopeasti takaisin, ei korko ehdi kasvaa suureksi. Kannattaakin huomata, että vakuudettoman lainan saa edullisimmin lyhyellä laina-ajalla. Mikäli lainalle tarvitaan pitkä takaisinmaksuaika, kannattaa yrittää saada laina mahdollisemman pienellä korolla. Lainojen vertailu kannattaa, ja eri lainojen koroista ja muista kuluista voi muodostua suuriakin eroja. Tämä pätee myös pidempiaikaisiin lainoihin, kuten asuntolainaan.

Lainaneuvos.fi

Lainaneuvos.fi-sivuston kautta voit hakea vakuudetonta lainaa mille tahansa summalle 500-70000 euron väliltä. Takaajia tai vakuuksia ei tarvita. Lainaneuvos kilpailuttaa lainan 25 suomalaisella pankilla ja rahoituslaitoksella, joten erilaisten lainojen vertailu onnistuu kätevästi yhdellä kertaa. Kilpailutuksen kautta edullisimman lainan löytäminen on helppoa. Lainojen kilpailutukseen tarvitaan vain lainasumma laina-aika ja arvioitu kuukausierä. Hakemuksen jättäminen ei sido vielä mihinkään, eikä se myöskään maksa mitään vaan on täysin ilmaista. Hakemuksen täyttämällä saat useita lainatarjouksia, joista voit valita parhaan. Valinnan jälkeen tarjouksen hyväksymällä saat rahat tilillesi alle tunnissa. Lainaneuvos on turvallinen palvelu, sillä kaikki liikenne tapahtuu SSL-yhteyden kautta.

Lainaehdot

Lainaa voi saada vähintään 20-vuotiaana. Palkka- tai eläketulojen on oltava säännöllisiä. Lainahakemuksen yhteydessä tarkistetaan luottohäiriömerkinnät, joten niitä ei saa olla. Lainaa varten ei tarvita vakuuksia. Lainaa voi hakea 2000 ja 50 000 euron väliltä. Lainaneuvoksen kautta voi myös hakea yhdistelylainoja, jolloin esimerkiksi pikavippejä ja luottokorttilainoja voi yhdistää edullisemmaksi lainaksi. Lainaa voi hakea yhteishakemuksena toisen hakijan kanssa. Tällöin on paremmat mahdollisuudet saada lainaa sekä lainalle on mahdollista saada paremmat ehdot. Yhteishakija voi olla esimerkiksi perheenjäsen. Lainan hakemisen yhteydessä lainalle sovitaan takaisinmaksuaika ja maksettava kuukausierä. Lainan voi maksaa takaisin myös nopeammin tai kerralla, mikäli oma taloudellinen tilanne sen sallii. Erilaisista takaisinmaksuaikataulujen muutoksista saa tietoa ottamalla yhteyttä lainanantajaan. Usein lainan lyhentämisestä sovittua nopeammin ei aiheudu lisäkuluja. Vakuudetonta lainaa voi käyttää tarpeen mukaan vaikkapa matkaan tai huonekaluihin tai muihin äkillisiin menoihin. Lainahakemuksia käsitellään ympäri vuorokauden, ja lainatarjouksiin tutustuminen ei sido vielä mihinkään. Tarvittaessa lainalle voi sopia myös maksuvapaita kuukausia. Maksuvapaan kuukauden aikana lainaa ei lyhennetä, vaan siitä maksetaan useimmiten vain kuukausikorot.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.