Taitonetin toimitusjohtaja uskoo GreeniX-pelikonepakettien menestyvän Black Friday myynnissä

Marraskuun loppu häämöttää ja Black Friday kolkuttelee jo ovella. Black Fridayn lähestyessä kuluttajat etsivät erilaisia tarjouksia ja odottavat innolla alkavia alennusmyyntejä. Black Fridayta eli suomeksi mustaa perjantaita vietetään tänä vuonna perjantaina 27.11. 

Oululainen käytettyjä tietokoneita myyvä yritys Taitonetti.fi on ollut mukana juhlimassa Black Fridayta jo vuodesta 2015 lähtien, joten tämä vuosi on heille jo kuudes kerta. Haastattelimme Taitonetin toimitusjohtajaa, Mikko Veijolaa ja kysyimme, mitä odotuksia Taitonetillä on Black Fridayn myynnille?

MITÄ ODOTUKSIA SINULLA ON BLACK FRIDAYLLE?

Taitonetin toimitusjohtaja Mikko Veijola uskoo Taitonetin uusien käytettyjen GreeniX-pelikonepakettien menestyvän Black Fridayn alennusmyynnissä.

– Pelikonepaketista löytyy kaikki mitä pelaamiseen tarvitsee, joten se on helppo ratkaisu peliharrastuksen aloittavalle tai vaikka lapselle joululahjaksi, kertoo toimitusjohtaja Mikko Veijola.

– Jos kokemusta tai tietoa pelitietokoneista on vähän, voi pelikoneen ostaminen tuntua vaikealta. Valmis pelikonepaketti on helppo ottaa käyttöön ja siksi se on myös varmasti toimiva lahjaidea, hän jatkaa.

GreeniX-pelikonepaketteja löytyy kolmea eri tasoa, Bronze-, Silver-, sekä Gold-tason paketit. Paketteihin kuuluu pelikoneen lisäksi myös pelinäyttö, pelinäppäimistö, pelihiiri, sekä langaton wifi yhteys. Taitonetti on pyrkinyt tekemään peliharrastuksen aloittamisesta mahdollisimman helppoa, ja eritasoiset valmiit paketit sopivat sekä harrastuksen aloittajille, kuin myös kokeneemmalle pelaajalle.

Taitonetti Oy on oululainen käytettyjen yritystietokoneiden myyntiin erikoistunut yritys. Taitonetin tuotteet ovat leasing-käytöstä poistuneita yritystietokoneita, jotka on huollettu Taitonetissä ennen myyntiä. Taitonetillä on kivijalkamyymälä Oulussa sekä verkkokauppa Taitonetti.fi ja se myy käytettyjä tietokoneita myös Ruotsiin www.bytdator.se-verkkosivun kautta. Taitonetti työllistää tällä hetkellä 26 vakituista työntekijää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.