Tähtitiede ja horoskoopit

Horoskoopeilla ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa, mutta tähdillä on sillä jokainen horoskooppi on itseasiassa tähtimuodostelma taivaankaarellamme.

Horoskooppisivusto uusiksi

Me otimme nämä asiat enemmän esille nyt ja tulevaisuudessa uudelleen avatulla horoskooppisivulla www.zodiacsuomi.fi, jolla alamme tuottamaan tietoja ja asiaa tai vähintäänkin sisältöä, jos ei aivan tietoa 🙂

Horoskoopit, tähdistä ja kädestä ennustaminen ovat kaikkea muuta kuin tiedettä ja horoskoopit ovat tavallaan joillekin jopa harrastus, ainakin jos itse kirjoittelee horoskooppeja. Millaisia horoskoopit sitten ovat?

Esimerkkihoroskooppi:

Tunteet karkaavat tänään helposti hallinnastasi. Ota askel taaksepäin  ja tarkastele tilannetta pienen etäisyyden päästä. Se säästää sinut  huonolta ratkaisulta.

Se miten lukija sitten tämän ymmärtää on jokaisen lukijan omalla vastuulla. Yleensä horoskoopit sisältävät juuri tällaisia lauseita ja sanamuotoja, jotka sopivat moneen eri tilanteeseen, ovat periaatteessa positiivisia tai ohjeellisia ja antavat lukijalle suuren vapauden varsinaisen tekstin tulkintaan.

Tee fiksuja ratkaisuja. Harkintaa ei pidä unohtaa, vaikka joku hoputtaisi sinua puoleltaan nopeisiin päätöksiin. Mene kohti asioita, jotka vetävät juuri sinua puoleensa.

Tämäkin pitää paikkansa kaikille ihmisille, jokta ovat sosiaalisia eivätkä omaan kuoreensa käpertyneitä yksilöitä.

Seuraatko sinä omaa horoskooppimerkkiäsi tai tiedätkö edes mikä se on?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.