Ravun horoskooppi: 3 asiaa, joihin jokainen horoskooppimerkki voi luottaa tässä kuussa

Ravun kausi on meneillään, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa muille tähtikartaston merkeille? 

Ravun horoskooppi on tunnetusti eläinkartaston ensimmäinen vesimerkki, joka johdattaa meidät tunteisiimme ja lisää herkkyyttä. Ravun kausi voi olla lohduttava, mutta myös samalla erittäin tunnepitoisesti latautunutta aikaa. 

Ravulle ominaista on myös kaikki kodin, sen mukavuuden sekä turvan ympäröimät asiat. Kätkeytyyhän rapu omaan kuoreensa ahdistuessaan tai rentoutuessaan, joten millä tavalla nämä elementit näkyvät ravun kautena muissa horoskooppimerkeissä.

Lue eteenpäin Astral TV artikkeli siitä, miten ravun horoskooppi ja sen kausi vaikuttaa meihin.

Mitä ravun kausi tuo tullessaan – 3 asiaa, joihin voit luottaa

Kesäpäivänseisaus siivittää ravun kauden alkaneeksi. Aurinko on korkeimmillaan koko vuoden aikana, ja päivät pisimmillään. Tästä eteenpäin talvi on päivä päivältä lähempänä, ja tämä tähtikartaston ensimmäinen vesimerkki pitää jokaisen eläinmerkin herkimmillään.

Ravun kausi tuo mukanaan 

  • hellyyttä 
  • herkkiä tunteita
  • kodin lämpöä ja perhekeskeisyyttä. 

Kun rapu pääsee ulos kuorestaan on luvassa myös hassuttelevaa ja hyväntuulista huumoria.

Toisaalta, niin kuin kaikilla tähtikartaston merkeillä, ravun horoskoopillakin on synkempi puoli. Se tekee tästä hoivaavasta, herkästä, myötätuntoisesta ja turvaa rakastavasta horoskooppimerkistä itseään suojelevan, vetäytyvän, ja jopa läheisriippuvan pessimistin.

Nämä energiat seuraavat myös ravun kautta sen alusta kesäkuun 21. päivästä heinäkuun loppupuolelle, 20. päivään.

Miten ravun kuukausi vaikuttaa horoskooppimerkkeihin

Miten tämä hellyyttä ja turvaa rakastava tunteellinen ravun horoskooppimerkki, antaa energiaansa muille tähtikartaston merkeille? 

Oinas

Keskity ravun kautena ihmissuhteiden korjaamiseen ja vahvistamiseen. Vapaudu pitkittyneistä kaunoista ja valmistaudu käymään tärkeitä keskusteluja läheistesi kanssa. Käsittele vanhoja haavoja hellävaraisesti ja rakastavasti. 

Härkä

Hyväksy muutos ravun kautena. Vaikka härät eivät ole tunnettuja muutoksista, kannattaa se aina ottaa vastaan – koskaan ei tiedä mitä se tuo tullessaan. Päästä irti epämukavuuden tunteesta ja vietä aikaa miettien mitkä kaikki asiat ovat mahdollisia, jos päätät antaa muutoksen tulla.

Kaksoset

Taloudellinen turva on asiasana. Miten aiot suunnitella tulevaisuutta? Onko sinulla on mahdollisuus tavoitella yltäkylläisyyttä tai onko hyvä aika aloittaa säästäminen?

Rapu 

Ota voimasi haltuun, nyt on aikasi loistaa. Vietä aikaa ulkona ja kasvata sisäistä itsevarmuuttasi. Tule pois kuoresta. Seiso pystyssä ja ylpeänä, olet sen ansainnut.

Leijona

Ravun horoskoopin aika saattaa saada leijonan tuntemaan olonsa yksinäiseksi tai hämmentyneeksi. Onhan tämä ylpeä merkki tottunut aina olemaan huomion keskipisteenä. 

Neitsyt

Päätöksenteko saattaa olla hankalaa. Neitsyt on tähtikartaston loogisin merkki, mutta nyt se vetää sinua yhteen ja toiseen suuntaan. Luota, että sydämesi opastaa sinua oikeaan suuntaan.

Vaaka

Tasapainoittelua henkilökohtaisen elämän ja uran välillä. Huolehdi itsestäsi ja yritä elää hetkessä, sen sijaan, että katse olisi koko ajan tulevaisuudessa. 

Skorpioni

Ravun kausi auttaa keskittymään itseensä. Tämä tähtikartaston toinen vesimerkki on luotu itsetutkistelua varten, ja niin on myös teema tänäkin kautena. Ratkaise asioita ja muista kuunnella tunteita. 

Jousimies

Vaikka ravun horoskoopin ominaisuudet luovat tälle kuulle kodin turvan kaipuuta, jousimiestä ei mikään pidättele. Kuitenkin tämä kausi on oivaa aikaa rauhoittua, ja järjestellä esimerkiksi kotia tai tehdä sellaisia muutoksia, jotka auttavat keskittymään kodissa oleiluun.

Kauris

Tee yhteistyötä ja pyydä apua. Miten pystyisit tasapainoittelemaan kodin ja työn välillä. Ravun horoskooppi voi luoda rauhaa ja seesteisyyttä, myös kotielämään.

Vesimies

Yritä ravun kauden aikana sisällyttää itsestä huolehtimista ja luoda sellaisia rutiineja, joiden avulla voit keskittyä itseesi. Annan ravun ominaisuuksien auttaa sinua olemaan hellä myös itseäsi kohtaan. 

Kalat

Haasta ravun aikaan itsesi asettamaan rajoja ihmissuhteisiisi. Tarkoitus ei kuitenkaan ole eristää itseäsi muista, vaan enemmänkin varmistaa, ettei sinua nähdä itsestäänselvyytenä. 

Hidasta tahtia ja kätkeydy omaan kuoreesi, ainakin kerran vuodessa, sillä ravun horoskooppi ja sen kausi tuo mukanaan seesteisyyttä ja harmoniaa. Ota avuksesi Astral TV horoskoopit matkallasi sisäiseen rauhaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.