Suositussa Warhammer 40 000 -peliuniversumissa taistellaan nyt palkkasotureina

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema toimintapeli Necromunda: Hired Gun tuo suositun Warhammer 40 000 -pelimaailman pahamaineiset palkkasoturit toiminnan keskiöön.

Necromunda on synkkä, väkivaltainen ja kaikin puolin kurja paikka, johon kerääntyvät vain rohkeat, hullut ja epätoivoiset. Jotkin rahan takia ja jotkin siksi, että heillä on varaa maksaa siitä, mitä ikinä haluavatkin. Necromunda on myös ympäristö, josta löytyvät moraalittomat ja välinpitämättömät palkkasoturit. Sellaiset, jotka ovat valmiita tekemään sen likaisen työn, johon moni ei halua käsiään liata tai joihin monenkaan rohkeus ja resurssit eivät riitä.

Pelaajan ohjastama päähahmo on yksi näistä palkkasotureista. Taistelija, joka luottaa vain rahaan, koiraansa ja aseeseensa. Parhaiten lojaalius ansaitaan palkkapussilla, sillä myös pelaajahahmon karvainen lemmikki täytyy ruokkia. Kyberkoira onkin mitä mainioin apuri ja kumppani, sillä mastiffit ovat perinteisesti hyviä vahti- ja metsästyskoiria. Kyberneettisistä varusteista puolestaan on apua, kun vastassa on joukko vaarallisia vastustajia.

Warhammer-peliuniversumissa vaaroja ja vastustajia riittää. Erilaiset mutantit, rikolliset ja kaaoksen kätyrit taistelevat jokainen oman etunsa puolesta. Myös muut palkkasoturit sekä erilaiset koneelliset hirvitykset vaikeuttavat työnsä tekevän antisankarin elämää. Kaikkeen ei kuitenkaan pysty kukaan itse, joten apua tarvitaan ja myös saadaan sekä vanhoilta liittolaisilta että uusilta tuttavuuksilta. Mikään ei kuitenkaan ole ilmaista ja kaikesta pitääkin maksaa joko rahalla tai vastapalveluksilla. Töitä palkkasoturille myös riittää, sillä eri tahojen väliset sodat tarkoittavat työtä taistelun, pelastamisen tai muun palkkasoturille sopivan tekemisen merkeissä.

Asevalikoima on kattava ja koostuu niin lähitaisteluaseista kuin erilaisista ampuma-aseistakin. Niiden lisäksi pelihahmolla on erikoisvarusteita, kuten tartuntakoukku, joilla ongelmatilanteiden ratkominen helpottuu. Myös ryöstösaaliin kerääminen ja varusteiden kehittäminen ilahduttaa armottoman maailman taistelutehtävien keskellä.

Nopeatempoinen ja toiminnantäyteinen räiskintä yhdistyy pelissä nautinnolliseksi Warhammer-pelikokemukseksi vailla vertaa.

Necromunda: Hired Gun julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 30. kesäkuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 18.Lisätietoja
www.focus-home.com/en-us/games/necromunda-hired-gun

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.