Suoratoiston ja TV:n ystäville sarjoja vinkiksi

Jos olet television tai muuten suoratoiston ja erilaisten sarjojen ja elokuvien viihteen ystävä, niin tässä olisi nyt pari vaihtoehtoa katseltaviksi.

Netflixin 1899

”1899” seuraa joukkoa eurooppalaisia siirtolaisia, jotka matkustavat valtameren yli uuteen maailmaan. He ovat matkalla kohti Amerikkaa laivalla nimeltä ”Heracles”. Mutta matkalla he joutuvat kohtaamaan outoja ja pelottavia tapahtumia, jotka laittavat heidät kyseenalaistamaan todellisuuden ja asettamaan heidät vaarallisiin tilanteisiin.

Sarja käsittelee teemoja kuten selviytyminen, yliluonnolliset voimat ja ihmismielen pimeä puoli. Se yhdistää historian ja kauhun elementtejä tarinansa kautta. Näyttelijäkaarti koostuu kansainvälisistä kyvyistä, ja heidän suorituksensa tuovat tarinaan syvyyttä ja intensiteettiä.

SkyShowtimen sarjat Suomessa

SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parasta viihdettä, suurimpia menestyselokuvia ja sarjoja yksinoikeudella. Tutustu maailmankuulujen studioiden uutuuksiin ja suosikkeihin.

NetFlix Shooter

Shooter” on jännityssarja, joka perustuu Stephen Hunterin samannimiseen romaaniin. Sarja seuraa entistä tarkka-ampujaa Bob Lee Swaggeria, joka joutuu sotkeutumaan vaaralliseen salaliittoon. Sarjan pääosassa nähdään Ryan Phillippe Swaggerin roolissa.

”Shooter” on saatavilla Netflixissä useissa maissa, mukaan lukien Yhdysvallat ja Kanada. Sarja on saanut suosiota erityisesti toimintakohtaustensa, jännittävän juonensa ja Phillippen vakuuttavan suorituksen ansiosta.

Sarjassa seurataan Swaggerin yrityksiä selvittää totuus salaliitosta ja samalla suojella rakkaitaan. Hänen tarkka-ampujan taitonsa ja taktinen osaamisensa ovat keskeisessä roolissa selviytymisessä ja totuuden paljastamisessa.

”Shooter” tarjoaa jännittävää toimintaa ja jatkuvaa jännitystä katsojilleen. Sarja yhdistelee taitavasti juonenkäänteitä, henkilöhahmojen kehitystä ja tiheitä toimintakohtauksia. Jos pidät jännityssarjoista, erityisesti toimintaa ja salaliittoja sisältävistä tarinoista, ”Shooter” voi olla hyvä valinta katselulistallesi.

YLE: Brittiläinen Varastettu Elämä

Esikaupunki-idylli muuttuu hetkessä helvetiksi kun vuoroasumista miehensä Martinin kanssa toteuttava Fi palaa perheen yhteiseen kotiin häntä odottaa järkytys – koti on tyhjennetty tutuista tavaroista, miehestä ja pojista ei näy jälkeäkään, ja toinen perhe on juuri muuttamassa sisään. Uudet omistajat todistelevat kilpaa, että kauppa on laillinen. Pikkuhiljaa tarina alkaa keriytyi auki siitä, miten Fin ja Bramin avioliiton alamäki alkoi jo aikaa sitten. Fi on joutunut keskelle häikäilemätöntä petosta, mutta kuka tässä petkuttaa ketä? Ohjaus: Sheree Folkson. Pääosissa: Tuppence Middleton, Martin Compston, Rupert Penry-Jones. Varastettu elämä sarja perustuu Louise Candlishin romaaniin. Tuotanto: Lanet Pictures, ITV, Britannia, 2022.

HBO:n The Tower -sarja

The Tower on HBO:n englantilainen minisarja, joka kertoo kolmella jaksolla yhdestä poliisitapauksesta, missä kuolee nuori maahanmuuttaja tyttö ja eläkkeelle juuri jäämässä oleva poliisi. The Tower julkaistiin 2021 ja sen pääosissa nähdään DS eli etsivä Sarah Collins, jota näyttelee Gemma Whelan sekä uniformupoliisi PC Lizzie Adama eli Tahirah Sharif. Arvostelussa siis englantilainen mini poliisisarja The Towerin ensimmäinen kausi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.