Uudet pelit vuodelle 2021

Kuumia uusia pelejä on tulossa useita eri kappaleita tulevan vuoden aikana. Mutta miltä nämä uudet pelit sitten näyttävät, ja onko niissä hauskoja uusia ominaisuuksia?

Lähde mukaan katsomaan tietoa ja muutamia vinkkejä sellaisista peleistä, joita sinun kannattaa odottaa vuodelle 2021.

Uusimmat kolikkopelit

Luonnollisesti yksi tärkeä osa pelaamista ovat kolikkopelit. Yleensä niistä saattaa nähdä sellaisia asioita ja innovaatioita, joita tullaan myöhemmin näkemään myös normaaleissa peleissä.

Yksi loistava esimerkki ovat villitykseksi nousseet Loot box -laatikot. Kyseisiin laatikkoihin liittyy paljon samoja elementtejä, kuten esimerkiksi kolikkopeleissä on nähtävillä.

Uusia kolikkopelejä on myös tulossa julkaisuun vuoden 2021 aikana. Sinänsä asiassa ei ole mitään uutta, sillä satoja pelejä julkaistaan tuhansia kappaleita vuodessa. Lähinnä pelien tuomat uudet ominaisuudet sekä uusien julkisuuden henkilöiden näkyminen peleissä on sellainen asia, joka kiinnostaa varmasti monia.

Esimerkiksi maaliskuussa 2021 julkaistava uusi Hell’s Kitchen -kolikkopeli, jossa tulee myös näkymään Gordon Ramsay on varmasti sellainen peli, joka tuo pelaajien korviin televisiosta tuttuja sutkautuksia.

Kolikkopelien osalta myös Megaways-trendi näyttää jatkuvan. Esimerkiksi klassikko peli Fruit Shop sai tammikuussa 2021 oman Megaways-versionsa. Tulemme myös varmasti näkemään paljon lisää Megaways-pelejä tulevan vuoden aikana.

Missä näitä pelejä kannattaa sitten pelata? Luonnollisesti parhaana valintana ovat uudet nettikasinot 2021, sillä yleensä uudet sivustot saavat ensimmäisten joukossa myös uudet kolikkopelit valikoimaansa.

Konsolit saavat paljon uutuuksia vuoden 2021 aikana

Toinen kiinnostava asia pelaamisen maailmassa etenkin juuri nyt ovat konsoleille tulevat pelit. Uudet Microsoftin sekä Sonyn konsolit julkaistiin viime syksynä. Näiden julkaisujen myötä on tullut myös useita uusia pelijulkaisuja.

Katsotaanpa muutama esimerkki tulevista peleistä, jotka saattavat herättää mielenkiintoa sinussa.

Resident Evil 8: Village peli julkaistaan konsoleille toukokuussa 2021. Kyseessä on hieman pelottavampi peli, joten se ei välttämättä sovellu perheen pienimmille pelaajille.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade on osa yhtä legendaarisimmista pelisarjoista. On erittäin mukava nähdä, että myös Final Fantasy -tarina jatkuu myös uusilla konsoleilla. Peli julkaistaan toukokuussa 2021.

Rachet and Clank: Rift Apart peli tuo tutut hahmot vanhoista peleistä uuteen maailmaan. Tämä jo nyt klassikoksi muodostunut peli julkaistaan kesäkuussa 2021.

Kuten varmasti huomaat, on uusia mielenkiintoisia pelejä tulossa erittäin paljon. Vaikkakin osa peleistä on uudelleen julkaisuja uusille konsoleille, on myös uutta tuotantoa varmasti tulossa piakkoin.

Yksi loistava tapa seurata uusien pelien julkaisua on konsolien omat kaupat. Niiden kautta pelaajille lähetetään tietoa aina silloin, kun uusia pelejä pääsee pelaamaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.